Camping Les Plans: uw kampeervakantie in Saint Jean du Gard!

Denkt u dit jaar aan een kampeervakantie? Dan kunnen we je bieden wat je nodig hebt. Camping Les Plans heet u welkom in Saint Jean de Gard in de Cevennen voor een onvergetelijke vakantie in een natuurlijke en gunstige omgeving. Op het programma staan ​​leuke activiteiten en accommodatie voor elk wat wils. Op camping-saint-jean-de-gard.fr wordt u een voorproefje aangeboden. Camping les Plans biedt u het beste van kamperen in het dorp Saint Jean de Gard. Dit is wat u kunt verwachten op camping Les Plans.

Gevarieerde accommodatie

Tijdens uw verblijf in de Cevennen heeft u recht op verschillende soorten huuraccommodaties. Camping les plans, klik hier om erachter te komen, biedt verhuur van stacaravans, bungalows of cottages. De kamers zijn goed uitgerust om u het nodige comfort te bieden. Je hebt dus een ruime keuze. Anders kunt u kiezen voor een Gard-locatie. Uw reservering geeft u recht op een kampeerplaats ingericht om uw tent op te zetten. De beschikbare accommodatie is geschikt voor 2 tot 6 personen voor een nacht of een week. U profiteert ook van een speciale aanbieding en kwaliteitsservice voor uw verblijf op deze 4-sterrencamping. De huur wordt voor iedereen tegen geschikte en betaalbare tarieven achtergelaten. Bezoek camping-saint-jean-du-gard.fr.

Interessante wateractiviteiten

Op camping Saint Jean de Gard zal het u aan niets ontbreken. Op camping-saint-jean-de-gard.fr zult u zien dat alleen het waterpark voldoende kan zijn om uw dagen onvergetelijk te maken. Dit park heeft drie glijbanen en vele andere attracties waar uw kind blij van wordt. Er is ook een groot verwarmd zwembad voor allerlei waterspelletjes. Zonder de jacuzzi's te vergeten die geïntegreerd zijn. Voor de jongsten doen een klein zwembad en een peuterbad hun best. Ook op uw ligstoelen kunt u genieten van de zon.

We zullen de rivier de Gardon, dit privéstrand, niet uit het oog verliezen. Het is ook geschikt voor een gezinszwemmen onder de zon. Kano's, opblaasbare matrassen of boten zijn ook geweldig voor uw wateractiviteiten. U kunt er ook voor kiezen om te zonnebaden op uw boei en te genieten van de rust van de natuur. Liefhebbers van vissen kunnen ook genieten van vliegvissen, lijnvissen of landingsnetten. Ook in de speciaal daarvoor ingerichte restaurants geniet u van de culinaire specialiteiten van dit dorp. Er is ook een bar beschikbaar voor georganiseerde of geïmproviseerde avonden tussen bewoners.

Les dernières publications "sail-yachting.be"

sail-yachting.be