In Griekenland is het ook mogelijk om boten te huren

Griekenland ligt ten zuiden van de Balkan, tussen de Ionische Zee en de Egeïsche Zee. Nautisch toerisme is goed ontwikkeld in Griekenland, dankzij de idyllische eilanden en zijn moeder doorzichtig, waardoor het een ideale bestemming om te zeilen.

Navigatievoorwaarden in Griekenland

Van april tot september temperaturen liggen gemiddeld tussen 18 en 26 ° C. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot 35 ° C! Navigatie is vrij eenvoudig. Let wel in de Cycladen de beroemde Meltemi, een noordenwind die stijgt in juni, stijgingen in juli en augustus en daalt in september. Er zijn verschillende soorten botenverhuur in Griekenland, met of zonder schipper. Veel havens en jachthavens zijn beschikbaar, waaronder de eilanden. De meest bezochte zijn Corfu, de Cycladen en de Dodekanesos eilanden. U zult gebieden van de aanvoer, winkels voor tanken, evenals stations voor brandstof en water.

Huur een boot in Griekenland

Wandelend door de straten van Athene, proeven van de heerlijke moussaka, de Skordalia en lokale Tzatziki, veel beter dan onze supermarkten! Om uw maaltijd te beëindigen, probeer dan de Baklava. Griekse gastronomie biedt ook twee bekende drankjes: de Retsina, de smaak van dennen en hazelnoot, en de beroemde Ouzo, een alcoholische drank gemaakt van anijs. De bootverhuur Griekenland is een unieke ervaring om het mediterrane klimaat en de glinsterende zee, dat idyllische vakantie op het strand biedt genieten. Waar u ook besluit om een ​​boot in Griekenland te huren, kunt u prachtige landschappen verrijkt door verborgen betoverende Griekse dorpen langs de kust te bewonderen. U kunt navigeren langs de Saronische Golf en bezoek een van de oudste Europese overblijfselen in Athene of bezoek de paradijselijke eilanden en vulkanische eilanden zoals de Cycladen, bijvoorbeeld, waar er fantastisch Santorini.

De Egeïsche Zee is een binnenzee van de Middellandse Zee, gelegen tussen Europa en Azië. De Egeïsche Zee ligt uit Kreta in het zuiden tot de Dardanellen Strait naar het noorden, en tussen Griekenland west en Turkije naar het oosten.

Les dernières publications "sail-yachting.be"

sail-yachting.be